Heim
måndag, 17 april 2017 09:15

Aktivteter Veke 16 og 17

Skrive av

I veke 16 og 17 er det mange flotte fotballkamper på Eid. Mange lag i aksjon. Blant anna spelar A-laget sin første heimekamp neste fredag. Ellers er det også mykje aktivitet på treningsfeltet. I tillegg arrengerer vi Kick Off for barnefotballen tirsdag 18.04. To flotte veker i vente. Sjå PDF for informasjon. 

søndag, 09 april 2017 15:23

Kick Off for Barnefotballen

Skrive av

Tirsdag 18.april arrangerer vi Kick Off for barnefotballen på Eid Idrettspark. Her er alle 6-12 åringar hjertelig velkomne til ei morosam trening. På treninga vil også fleire av A-lagsspelarane være tilstades. Kanskje har dei eit triks på lur? Ta turen til idrettsparken denne dagen. Vi har plass til mange fleire fotballspelarar :D 

Side 1 av 13

Supportarshop

supportarshop

Støtt Grasrotandelen

grasrotandelen hog2

Hovudsponsor

spv 300

Sponsorar

cklogo hori cmyk posR
normatic-logo
«Toyota
Rema 1000
 
Chatlet Sport
Eid Elektro
Bryggen Hotel
Nordrikk
Opal Entreprenører
nike-logo-100

Fair Play

fair play 250

Fair Play er meir enn gule og raude kort. Fair Play handlar om korleis vi oppføre oss mot kvarandre, både på og utanfor bana!

 

Alle som har lyst til å spele fotball er velkomen og skal få eit fotballtilbod i klubben sin. Ingen stengast ute, uansett sosial eller kulturell bakgrunn, kjønn, nivå, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller av andre grunnar. Les meir på NFF sine heimesider.

S5 Box

Logg inn logg ut