Eid akademi 03-07

Eid akademi 03-07

Tren ekstra via vårt akademi for jenter og gutar fødde i 2003-2007

Det er snart tid for oppstart av vinterakademiet til Eid IL Fotball.

Eid IL Fotball ønskjer å gje eit godt tilbod til alle som ønskjer å bli gode i fotball. Det blir difor også i år akademi!

Innhaldet vil vere trening på individuelle delferdigheiter som pasningsspel, mottak, dribblingar, skåringstrening mm. I tillegg vil vi også i spelform sjå på den relasjonelle delen - ulike typar samspel i forsvar og angrep.

Akademiet foregår på onsdagar kl 1200-1400, med oppstart 4. februar. Vi vil vidare halde akademi kvar onsdag fram til onsdag 8. april, med unnatak av akdemi i vinterferien (18. februar) og i påskeferien (1.april). Til slutt vil vi har avslutningsdag for akademiet laurdag 11.april kl 1000-1200. Avslutningsdagen er same dag som Eid herrar serieåpnar på heimebane i 3.divisjon, og alle som er med på akademiet vil då bli invitert med på denne kampen.

Hovudinnstruktør på akademiet vil vere a-lagstrenar Bjørn Totland. I tillegg vil ulike trenarar frå Eid IL Fotball sine trenarstab hjelpe til.

Pris og påmelding

Pris pr. deltakar er kr 1 200.-. Ein meldar seg på ved å sende ein e-post til Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den. . Vi treng då namn på deltakar, samt telefon til føresette. Betalingsinformasjon vil bli sendt til e-postadr. som påmeldinga kjem frå.

Ein kan melde seg på akademiet frå og med mandag 19. januar kl 1200. Vi har i utgangspunktet kun 30 plassar men vil prøve å få på plass fleire trenarar slik at vi kan åpne opp for fleire born. Medlem i Eid IL Fotball vil ha prioritet på plassar fram til tysdag 20. januar kl 1200. Vi påpeikar at vi ønskjer alle våre naboklubbar velkomne. I fjor klarte vi å få plass til alle :)

Har du spørsmål om akademiet ta gjerne kontakt klubbutviklar Bjørn Totland på epost Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.  eller tlf 907 71 263.

Lest 3397 gonger Sist redigert fredag, 16 januar 2015 11:14

Hovudsponsor

spv 300

Sponsorar

cklogo hori cmyk posR
normatic-logo
«Toyota
Rema 1000
 
Chatlet Sport
Eid Elektro
Bryggen Hotel
Nordrikk
Opal Entreprenører
nike-logo-100

Fair Play

fair play 250

Fair Play er meir enn gule og raude kort. Fair Play handlar om korleis vi oppføre oss mot kvarandre, både på og utanfor bana!

 

Alle som har lyst til å spele fotball er velkomen og skal få eit fotballtilbod i klubben sin. Ingen stengast ute, uansett sosial eller kulturell bakgrunn, kjønn, nivå, alder, funksjonshemming, seksuell orientering eller av andre grunnar. Les meir på NFF sine heimesider.

S5 Box

Logg inn logg ut